"Nigdy naprawdę nie przegrasz, dopóki nie przestaniesz próbować..."
Pomyślałam, że przyda się taki temat, żebysmy sie poznali lepiej:)
Mam na imię Ada (jak chyba wszyscy już wiedzą), mieszkam w Pszczynie (śląskie), lat 21. Urodziny (gdyby kogoś to interesowało) 8.08.
Studiuję politologię (wiem, nie trzeba komentować... ), aktualnie 3 rok.
Słucham wszystkiego co wpadnie mi w ucho (z wyjątkami) ale przeważnie rock, metal i generalnie cięższe klimaty.
Filmów swoich ulubionych wymieniać nie będę, bo zajęłoby to z 15 stron. Najbardziej lubię thrillery, horrory i jakieś strzelanki bez konkretnej fabuły dobry dramat też obejrzę chętnie, za to niecierpię komedii romantycznych.
Użytkownik
Cześć wszystkim, to teraz ja coś napiszę
Jestem wesoły Piotrek;) mam na przedmieściu domek, a w domku wode, gaz i wszystkich witam Was;)
No to ja nie będe gorsza i też coś skropne ;p.
Weronika, dokładnie miesiac i jeden dzień temu skończyłam 15 lat .
Mieszkam w Poznaniu, lubie spedzac czas w OB...
Muzyki słucham podobnie jak adusiek, rock, metal... to coś dla mnie ;D . ..poza tym hh/rap pol & zagr., rzadziej r'n'b, trance pop... ale zdaża sie )
Pokazywać sie nie będę, bo kto widział ten wie
No to chyba tyle.. ;p
Ostatnio edytowany przez Avgrunn (Jan-16-10 10:15:18)
Hmm jak już wszyscy pewnie wiecie mam na imię Sylwia, 21 lat i mieszkam w Sosnowcu Jestem rodowitą Zagłębianką i jestem dumna z tego aż chyba za bardzo (taka nasza cecha). Obecnie jestem na pierwszym roku studium kosmetycznego a wcześniej skończyłam liceum ogólnokształcące
Jestem strasznie leniwa lubie wygody i sen
prawię jak Śpiąca Królewna. Ehh no i tak wszystko już o mnie wiecie a jeżeli nadal wam mało to zapraszam na mojego bloga albo bezpośrednio do mnie na gg bądź telefon